head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Brushed DC Motors

  • Mantap Brushed DC Motor-D104176

    Mantap Brushed DC Motor-D104176

    runtuyan D104 Ieu brushed motor DC (Dia. 104mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku.Produk Retek ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa motor dc brushed nilai tambah dumasar kana spésifikasi desain anjeun.Motor dc brushed kami parantos diuji dina kaayaan lingkungan industri anu paling parah, ngajantenkeun solusi anu dipercaya, sénsitip sareng saderhana pikeun aplikasi naon waé.

    Motor dc kami mangrupikeun solusi anu murah nalika kakuatan AC standar henteu tiasa diaksés atanapi diperyogikeun.Aranjeunna gaduh rotor éléktromagnétik sareng stator kalayan magnet permanén.Kasaluyuan industri-lega tina hiji Retek brushed dc motor ngajadikeun integrasi kana aplikasi Anjeun effortless.Anjeun tiasa milih salah sahiji pilihan standar kami atanapi konsultasi sareng insinyur aplikasi pikeun solusi anu langkung spésifik.

  • Mantap Brushed DC Motor-D78741A

    Mantap Brushed DC Motor-D78741A

    runtuyan D78 Ieu brushed motor DC (Dia. 78mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina alat kakuatan, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah kalayan tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Kelor Girang brushed DC motor- D63105

    Kelor Girang brushed DC motor- D63105

    Seeder Motor mangrupikeun motor DC brushed revolusioner anu dirancang pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan industri pertanian.Salaku alat panggerak paling dasar tina planter a, motor muterkeun hiji peran penting dina mastikeun operasi seeding mulus tur efisien.Ku nyetir komponén penting séjén tina planter, kayaning roda na dispenser siki, motor simplifies sakabéh prosés penanaman, ngahemat waktos, usaha jeung sumber daya, sarta jangji baris nyandak operasi penanaman ka tingkat salajengna.

     

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah kalayan tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Motor dipaké pikeun rubbing na polishing perhiasan - D82113A

    Motor dipaké pikeun rubbing na polishing perhiasan - D82113A

    Motor brushed mangrupikeun jinis motor listrik anu beroperasi nganggo arus bolak-balik.Biasana dianggo dina sagala rupa aplikasi industri sareng komérsial, kalebet manufaktur sareng pamrosésan perhiasan.Lamun datang ka rubbing na polishing perhiasan, motor brushed mangrupa gaya nyetir balik mesin sarta parabot dipaké pikeun tugas ieu.

  • Pompa mantap Motor-D3650A

    Pompa mantap Motor-D3650A

    runtuyan D36 Ieu brushed motor DC (Dia. 36mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina pompa nyeuseup médis, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

     Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah kalayan tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Pompa nyeuseup mantap Motor-D4070

    Pompa nyeuseup mantap Motor-D4070

    runtuyan D40 Ieu brushed DC motor (Dia. 40mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina pompa nyeuseup médis, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah kalayan tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Smart Micro DC Motor pikeun Kopi Mesin-D4275

    Smart Micro DC Motor pikeun Kopi Mesin-D4275

    runtuyan D42 Ieu brushed motor DC (Dia. 42mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina alat pinter jeung kualitas sarimbag ngabandingkeun kana ngaran badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta dipercaya pikeun kaayaan kerja anu tepat sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Dipercaya Automotive DC Motor-D5268

    Dipercaya Automotive DC Motor-D5268

    runtuyan D52 Ieu brushed motor DC (Dia. 52mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina alat pinter jeung mesin finansial, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana ngaran badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta dipercaya pikeun kaayaan kerja anu tepat sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng permukaan palapis bubuk hideung kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Mantap Brushed DC Motor-D64110

    Mantap Brushed DC Motor-D64110

    runtuyan D64 Ieu brushed motor DC (Dia. 64mm) mangrupakeun motor kompak ukuran leutik, dirancang kalayan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah kalayan tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Mantap Brushed DC Motor-D68122

    Mantap Brushed DC Motor-D68122

    runtuyan D68 Ieu brushed motor DC (Dia. 68mm) bisa dipaké pikeun kaayaan kerja kaku ogé widang precision salaku sumber kakuatan kontrol gerak, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana ngaran badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah kalayan tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Kuat Climbing Motor-D68150A

    Kuat Climbing Motor-D68150A

    Diaméter awak motor 68mm dilengkepan kotak gear planét pikeun ngahasilkeun torsi anu kuat, tiasa dianggo dina seueur widang sapertos mesin panjat, mesin angkat sareng saterasna.

    Dina kaayaan kerja anu parah, éta ogé tiasa dianggo salaku sumber kakuatan angkat anu kami nyayogikeun pikeun parahu laju.

    Éta ogé awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perawatan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Mantap Brushed DC Motor-D77120

    Mantap Brushed DC Motor-D77120

    runtuyan D77 Ieu brushed motor DC (Dia. 77mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku.Produk Retek ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa motor dc brushed nilai tambah dumasar kana spésifikasi desain anjeun.Motor dc brushed kami geus diuji dina kaayaan lingkungan industri harshest, nyieun eta solusi dipercaya, ongkos-sénsitip sarta basajan pikeun aplikasi nanaon.

    Motor dc kami mangrupikeun solusi anu murah nalika kakuatan AC standar henteu tiasa diaksés atanapi diperyogikeun.Aranjeunna gaduh rotor éléktromagnétik sareng stator kalayan magnet permanén.Kasaluyuan industri-lega tina hiji Retek brushed dc motor ngajadikeun integrasi kana aplikasi Anjeun effortless.Anjeun tiasa milih salah sahiji pilihan standar kami atanapi konsultasi sareng insinyur aplikasi pikeun solusi anu langkung spésifik.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2