head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Brushless Batin Rotor Motors

  • Brushless motor-W4249A

    Brushless motor-W4249A

    Motor tanpa sikat ieu idéal pikeun aplikasi lampu panggung.Efisiensi tinggi na ngaminimalkeun konsumsi kakuatan, mastikeun operasi anu diperpanjang salami pagelaran.Tingkat sora anu rendah cocog pikeun lingkungan anu sepi, nyegah gangguan nalika acara.Kalayan desain anu kompak dina panjangna ukur 49mm, éta ngahijikeun lancar kana sagala rupa perlengkapan pencahayaan.Kamampuhan-speed tinggi, kalayan laju dipeunteun tina 2600 RPM sarta laju no-beban 3500 RPM, ngamungkinkeun pikeun pangaluyuan gancang sudut cahaya jeung arah.Modeu drive internal sareng desain inrunner mastikeun operasi anu stabil, ngirangan geter sareng bising pikeun kontrol cahaya anu tepat.

  • Smart BLDC Motor-W3220

    Smart BLDC Motor-W3220

    Ieu W32 runtuyan brushless DC motor (Dia. 32mm)nerapkeun kaayaan kerja anu kaku dina alat pinter kalayan kualitas anu sarimbag dibandingkeun sareng nami ageung sanés tapi biaya-éféktif pikeun ngahémat dolar.

     Éta dipercaya pikeun kaayaan kerja anu tepat sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, kalayan syarat syarat umur panjang 20000 jam.

  • Struktur ketat Compact Automotive BLDC Motor-W3085

    Struktur ketat Compact Automotive BLDC Motor-W3085

    Ieu W30 runtuyan brushless DC motor (Dia. 30mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perawatan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 20000 jam.

  • Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W5795

    Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W5795

    Ieu W57 runtuyan brushless DC motor (Dia. 57mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Motor ukuran ieu populer pisan sareng ramah pikeun pangguna pikeun ékonomi relatif sareng kompak dibandingkeun sareng motor brushless ukuran ageung sareng motor brushed.

  • Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W4241

    Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W4241

    Seri W42 motor DC brushless ieu nerapkeun kaayaan kerja anu kaku dina kontrol otomotif sareng aplikasi panggunaan komérsial.Fitur kompak seueur dianggo dina widang otomotif.

  • Calakan mantap BLDC Motor-W5795

    Calakan mantap BLDC Motor-W5795

    Ieu W57 runtuyan brushless DC motor (Dia. 57mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

     Motor ukuran ieu populer pisan sareng ramah pikeun pangguna pikeun ékonomi relatif sareng kompak dibandingkeun sareng motor brushless ukuran ageung sareng motor brushed.

  • Ékonomi BLDC Motor-W80155

    Ékonomi BLDC Motor-W80155

    Ieu W80 runtuyan brushless DC motor (Dia. 80mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Éta dirarancang khusus pikeun konsumén paménta ékonomi pikeun kipas, ventilator, sareng pembersih hawa.

  • Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W8078

    Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W8078

    Ieu W80 runtuyan brushless DC motor (Dia. 80mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Kacida dinamisna, kamampuan overload sareng kapadetan kakuatan anu luhur, efisiensi langkung ti 90% - ieu mangrupikeun ciri motor BLDC urang.Kami mangrupikeun panyadia solusi utama motor BLDC kalayan kontrol terpadu.Naha salaku versi servo commutated sinusoidal atanapi nganggo antarmuka Ethernet Industri - motor kami nyayogikeun kalenturan pikeun digabungkeun sareng kotak gear, rem atanapi encoder - sadaya kabutuhan anjeun tina hiji sumber.

  • Torsi tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W8680

    Torsi tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W8680

    Ieu W86 runtuyan brushless DC motor (Diménsi Square: 86mm * 86mm) dilarapkeun pikeun kaayaan kerja kaku dina kontrol industri jeung aplikasi pamakéan komérsial.dimana torsi luhur pikeun rasio volume diperlukeun.Ieu mangrupakeun motor DC brushless kalawan stator tatu luar, jarang-bumi / kobalt magnet rotor jeung épék Hall sensor posisi rotor.Puncak torsi diala dina sumbu dina tegangan nominal 28 V DC nyaéta 3,2 N * m (mnt).Sadia di housings béda, Dupi akur jeung MIL STD.toléransi Geter: nurutkeun MIL 810. Sadia nganggo atanapi tanpa tachogenerator, kalawan sensitipitas nurutkeun sarat customer.

  • W6045

    W6045

    motor DC brushless runtuyan W60 Ieu (Dia. 45mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku di blower, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W6045

    Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W6045

    Dina jaman modern alat-alat listrik sareng gadget, éta henteu heran yén motor tanpa sikat janten langkung umum dina produk dina kahirupan urang sapopoé.Sanajan motor brushless ieu nimukeun dina pertengahan abad ka-19, teu nepi ka 1962 eta janten giat komersil.

    Ieu runtuyan W60 brushless DC motor (Dia. 60mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial application.Specially dimekarkeun pikeun parabot kakuatan sarta parabot ngebon kalawan revolusi speed tinggi na efisiensi tinggi ku fitur ci.

  • Ékonomi BLDC Motor-W130310

    Ékonomi BLDC Motor-W130310

    Ieu W130 runtuyan brushless DC motor (Dia. 130mm), dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Ieu brmotor teu ayadirancang pikeun ventilator hawa jeung fans, perumahan na dijieun ku lambaran logam kalawan fitur hawa vented, nu cdesain ompact jeung lightweight leuwih kondusif pikeun aplikasi fans aliran axial jeung fans tekanan négatip

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2