head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

D4275

  • Smart Micro DC Motor pikeun Kopi Mesin-D4275

    Smart Micro DC Motor pikeun Kopi Mesin-D4275

    runtuyan D42 Ieu brushed motor DC (Dia. 42mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina alat pinter jeung kualitas sarimbag ngabandingkeun kana ngaran badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta dipercaya pikeun kaayaan kerja anu tepat sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.