head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

D63105

  • Kelor Girang brushed DC motor- D63105

    Kelor Girang brushed DC motor- D63105

    Seeder Motor mangrupikeun motor DC brushed revolusioner anu dirancang pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan industri pertanian.Salaku alat panggerak paling dasar tina planter a, motor muterkeun hiji peran penting dina mastikeun operasi seeding mulus tur efisien.Ku nyetir komponén penting séjén tina planter, kayaning roda na dispenser siki, motor simplifies sakabéh prosés penanaman, ngahemat waktos, usaha jeung sumber daya, sarta jangji baris nyandak operasi penanaman ka tingkat salajengna.

     

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.