head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

D78141A

  • Mantap Brushed DC Motor-D78741A

    Mantap Brushed DC Motor-D78741A

    runtuyan D78 Ieu brushed motor DC (Dia. 78mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina alat kakuatan, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.