head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

EC Fan Motors

  • Cost-éféktif hawa curhat BLDC Motor-W7020

    Cost-éféktif hawa curhat BLDC Motor-W7020

    Ieu W70 runtuyan brushless DC motor (Dia. 70mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Éta dirarancang khusus pikeun konsumén paménta ékonomi pikeun kipas, ventilator, sareng pembersih hawa.

  • Énergi Star hawa curhat BLDC Motor-W8083

    Énergi Star hawa curhat BLDC Motor-W8083

    Ieu runtuyan W80 brushless DC motor (Dia. 80mm), ngaran séjén kami nelepon deui 3,3 inci EC motor, terpadu kalayan controller embedded.Dihubungkeun langsung sareng sumber kakuatan AC sapertos 115VAC atanapi 230VAC.

    Ieu utamana dikembangkeun pikeun blowers hemat energi hareup jeung fans dipaké di pasar Amérika Kalér jeung Éropa.

  • Industrial awét BLDC Fan Motor-W89127

    Industrial awét BLDC Fan Motor-W89127

    Seri W89 ieu motor DC brushless (Dia. 89mm), dirancang pikeun aplikasi industri kayaning helikopter, speedboad, curtains hawa komérsial, sarta blowers tugas beurat lianna nu merlukeun standar IP68.

    Fitur anu penting tina motor ieu nyaéta tiasa dianggo dina lingkungan anu parah pisan dina suhu anu luhur, beueus sareng kaayaan geter.

  • Kulkas kipas Motor -W24

    Kulkas kipas Motor -W24

    Motor ieu gampang dipasang sareng cocog sareng rupa-rupa model kulkas.Éta mangrupikeun gaganti anu sampurna pikeun motor kipas anu lungse atanapi rusak, mulangkeun fungsi penyejukan kulkas anjeun sareng manjangkeun umurna.