Warta

  • Robot joint actuator modul motor harmonik reducer bldc servo motor

    Robot joint actuator modul motor harmonik reducer bldc servo motor

    Motor modul actuator gabungan robot mangrupikeun supir gabungan robot berprestasi tinggi anu dirarancang khusus pikeun panangan robot.Éta ngagunakeun téknologi sareng bahan canggih pikeun mastikeun precision sareng stabilitas anu luhur, janten idéal pikeun sistem robotic.motor modul actuator gabungan nawiskeun sev ...
    Maca deui
  • Klién Amérika Michael nganjang ka Retek: Wilujeng sumping

    Klién Amérika Michael nganjang ka Retek: Wilujeng sumping

    Tanggal 14 Mei 2024, perusahaan Retek ngabagéakeun klien penting sareng réréncangan anu dipikacinta — Michael .Sean, CEO Retek, ngabagéakeun Michael, pelanggan Amérika, sareng nunjukkeun anjeunna di sekitar pabrik.Di ruang konperénsi, Sean nyayogikeun Michael gambaran lengkep ngeunaan Re ...
    Maca deui
  • konsumén India nganjang RETEK

    konsumén India nganjang RETEK

    Dina 7 Méi 2024, konsumén India ngadatangan RETEK pikeun ngabahas gawé babarengan.Di antara nu datang nya éta Pak Santosh jeung Pak Sandeep, anu geus sababaraha kali gawé bareng jeung RETEK.Sean, wawakil RETEK, meticulously ngenalkeun produk motor ka konsumén di con ...
    Maca deui
  • Survey pasar Kazakhstan ngeunaan paméran suku cadang mobil

    Survey pasar Kazakhstan ngeunaan paméran suku cadang mobil

    Perusahaan kami nembé ngumbara ka Kazakhstan pikeun pamekaran pasar sareng milu dina paméran suku cadang mobil.Dina paméran, urang ngalaksanakeun panalungtikan anu jero ngeunaan pasar peralatan listrik.Salaku pasar otomotif anu muncul di Kazakhstan, paménta pikeun e ...
    Maca deui
  • Retek ngahaturkeun wilujeng dinten Buruh

    Retek ngahaturkeun wilujeng dinten Buruh

    Poé Buruh mangrupikeun waktos pikeun bersantai sareng ngecas.Ieu mangrupikeun dinten pikeun ngagungkeun prestasi pagawé sareng kontribusina pikeun masarakat.Naha anjeun ngaraosan liburan, nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réréncangan, atanapi ngan ukur hoyong santai.Retek ngagungkeun liburan anjeun!Kami ngarepkeun t...
    Maca deui
  • Permanén Magnet Synchronous Motor

    Permanén Magnet Synchronous Motor

    Kami resep ngenalkeun ka anjeun produk panganyarna perusahaan kami - motor sinkron magnet permanen.The magnet permanen motor sinkron mangrupakeun-efisiensi tinggi, naékna-suhu low, low-rugi motor jeung struktur basajan tur size.The ci prinsip kerja perman ...
    Maca deui
  • Retek kémping Kagiatan di Taihu Island

    Retek kémping Kagiatan di Taihu Island

    Anyar-anyar ieu, perusahaan kami ngayakeun kagiatan ngawangun tim anu unik, lokasina milih camp di Pulo Taihu.Tujuan tina kagiatan ieu nyaéta pikeun ningkatkeun kohési organisasi, ningkatkeun silaturahim sareng komunikasi antar kolega, sareng langkung ningkatkeun kinerja sacara umum ...
    Maca deui
  • Motor induksi

    Motor induksi

    Kami resep ngenalkeun ka anjeun produk panganyarna perusahaan kami - Motor Induksi.Motor induksi mangrupikeun efisien, motor induksi mangrupikeun jinis motor anu efisien, dipercaya sareng serbaguna, prinsip kerjana dumasar kana prinsip induksi.Éta ngahasilkeun magn puteran ...
    Maca deui
  • Robot Industri Brushless Ac Servo Motor

    Robot Industri Brushless Ac Servo Motor

    Inovasi pang anyarna dina industri robot nyaéta Robot Industri Brushless Ac Servo Motor. Peluncuran motor robot industri mutakhir tujuanana pikeun ngarobihkeun otomatisasi sareng prosés manufaktur.Motor berkinerja tinggi ieu nawiskeun akurasi anu teu cocog, réliabilitas sareng ...
    Maca deui
  • Dc Motor Industrial ventilasi jeung Pertanian adjustable speed motor

    Dc Motor Industrial ventilasi jeung Pertanian adjustable speed motor

    Inovasi panganyarna dina téknologi motor - motor Dc Motor Ventilasi Industri sareng Motor Laju Laras Pertanian.Motor ieu dirancang pikeun nyadiakeun operasi speed variabel dina kaayaan beban béda, sahingga cocog pikeun rupa-rupa appli industri jeung tatanén ...
    Maca deui
  • Motor servo sinkron magnet permanen - kontrol servo hidrolik

    Motor servo sinkron magnet permanen - kontrol servo hidrolik

    Inovasi panganyarna kami dina téknologi kontrol servo hidrolik - Motor Servo Sinkron Magnet Permanén.Motor state-of-the-art ieu dirarancang pikeun ngarobih cara kakuatan hidrolik anu disayogikeun, nawiskeun kinerja anu luhur sareng énergi magnét anu luhur ngalangkungan panggunaan bumi permanén jarang ...
    Maca deui
  • High Speed ​​High Torsi 3 Phase Brushless DC Motor

    High Speed ​​High Torsi 3 Phase Brushless DC Motor

    Brushless DC Motor ieu mangrupikeun motor anu kuat sareng épisién anu dipikanyaho ku kamampuan pikeun nganteurkeun kecepatan anu luhur sareng torsi anu luhur, janten pilihan anu populer pikeun seueur aplikasi industri sareng komérsial.Salah sahiji kaunggulan utama éta nyaéta efisiensina.Kusabab éta b ...
    Maca deui