konsumén India nganjang RETEK

Dina 7 Méi 2024, konsumén India ngadatangan RETEK pikeun ngabahas gawé babarengan.Di antara nu datang nya éta Pak Santosh jeung Pak Sandeep, anu geus sababaraha kali gawé bareng jeung RETEK.

Sean, wawakil RETEK, meticulously ngenalkeun produk motor ka konsumén di kamar konferensi.Anjeunna nyandak waktos ka delve kana detil, mastikeun yén nasabah ieu well-informed ngeunaan rupa kurban.aaagambar

Saatos presentasi lengkep, Sean aktip ngadangukeun kabutuhan produk palanggan.Saterasna, Sean ngabimbing palanggan dina tur ka bengkel sareng fasilitas gudang RETEK.

b-gambar

Kunjungan ieu henteu ngan ukur ningkatkeun pamahaman antara dua perusahaan, tapi ogé nempatkeun dasar pikeun gawé babarengan anu langkung caket antara dua perusahaan di hareup, sareng RETEK bakal narékahan pikeun nyayogikeun konsumén produk anu langkung nyugemakeun di hareup.


waktos pos: May-11-2024