Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W4241

Katerangan pondok:

Seri W42 motor DC brushless ieu nerapkeun kaayaan kerja anu kaku dina kontrol otomotif sareng aplikasi panggunaan komérsial.Fitur kompak seueur dianggo dina widang otomotif.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Téknologi motor DC Brushless nawiskeun sababaraha kaunggulan kalebet torsi anu luhur pikeun rasio beurat, ningkat efisiensi sareng reliabilitas, ngirangan bising sareng umurna langkung panjang dibandingkeun motor DC brushed.Gerak Retek nawiskeun rupa-rupa téknologi motor BLDC kualitas luhur sapertos Slotted, Datar sareng motor tegangan rendah dina ukuran tina 28 dugi diaméter 90mm.Motor DC brushless kami nawiskeun kapadetan torsi anu luhur sareng kamampuan volume anu luhur sareng sadaya model urang tiasa disaluyukeun pikeun minuhan sarat khusus anjeun.

spésifikasi umum

● Rentang tegangan: 12VDC, 24VDC, 36VDC, 48VDC.

● Kaluaran Daya: 15 ~ 150 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Speed ​​Range: 1000 nepi ka 6.000 rpm.

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 40 ° C.

● Kelas Insulasi: Kelas B, Kelas F.

● Bearing Tipe: SKF, bantalan NSK.

● bahan aci: # 45 Steel, Stainless Steel, Cr40.

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk coated, lukisan.

● Tipe Perumahan: IP67,IP68.

● RoHS sarta ngahontal patuh.

Aplikasi

Méja CNC mesin, motong mesin, dispenser, printer, mesin cacah kertas, mesin ATM jeung sajabana.

dispenser
panyitak

Diménsi

W4241_cr1

Performance has

Barang

Unit

Modél

W4241

W4261

W4281

W42100

Jumlah Fase

Fase

3

Jumlah Kutub

Kutub

8

Tegangan dipeunteun

VDC

24

Dipeunteun Speed

RPM

4000

Torsi dipeunteun

Nm

0,0625

0.125

0.185

0.25

Dipeunteun Ayeuna

AMPs

1.8

3.3

4.8

6.3

Daya Dipeunteun

W

26

52.5

77.5

105

Puncak Torsi

Nm

0.19

0.38

0.56

0.75

Puncak Arus

AMPs

5.4

10.6

15.5

20

Balik deui ka EMF

V/Krpm

4.1

4.2

4.3

4.3

Torsi Konstan

Nm/A

0.039

0.04

0.041

0.041

Rotor Interia

g.cm2

24

48

72

96

Panjang awak

mm

41

61

81

100

Beurat

kg

0.3

0.45

0.65

0.8

Sénsor

Honeywell

Kelas insulasi

B

Gelar panyalindungan

IP30

Suhu Panyimpenan

-25 ~ + 70 ℃

Suhu Operasi

-15 ~ + 50 ℃

Kalembaban Gawé

<85%RH

Lingkungan Gawé

Taya sinar panonpoé langsung, gas non-corrosive, halimun minyak, euweuh lebu

Luhurna

<1000m

Kurva has

W4241_cr

FAQ

1. Naon harga anjeun?

Harga kami tunduk kana spésifikasi gumantung kana sarat téknis.Kami bakal nawiskeun tawaran anu jelas ngartos kaayaan kerja anjeun sareng syarat téknis.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Biasana 1000PCS, tapi kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus kalayan jumlah anu langkung alit kalayan biaya anu langkung luhur.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

4. What is the average lead time?

Pikeun conto, waktos kalungguhan sakitar 14 dinten.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

5. Naon rupa métode pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami