head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Produk & Service

  • Motor induksi-Y97125

    Motor induksi-Y97125

    Motor induksi mangrupikeun kaajaiban rékayasa anu ngagunakeun prinsip induksi éléktromagnétik pikeun nyayogikeun kinerja anu kuat sareng efisien dina sababaraha aplikasi.Motor serbaguna sareng dipercaya ieu mangrupikeun pondasi mesin industri sareng komérsial modéren sareng nawiskeun seueur kauntungan anu ngajantenkeun éta komponén anu penting dina sistem sareng alat anu teu kaétang.

     

    motor induksi mangrupakeun bukti kapinteran rékayasa, nyadiakeun reliabiliti unparalleled, efisiensi sarta adaptability dina rupa-rupa aplikasi.Naha kakuatan mesin industri, sistem HVAC atanapi fasilitas perawatan cai, komponén penting ieu terus ngajalankeun kamajuan sareng inovasi dina industri anu teu kaétang.

  • Motor induksi-Y124125A-115

    Motor induksi-Y124125A-115

    Motor induksi mangrupikeun jinis motor listrik umum anu ngagunakeun prinsip induksi pikeun ngahasilkeun gaya rotasi.Motor sapertos kitu biasana dianggo dina aplikasi industri sareng komérsial kusabab efisiensi sareng reliabilitas anu luhur.Prinsip gawé motor induksi dumasar kana hukum Faraday ngeunaan induksi éléktromagnétik.Nalika hiji arus listrik ngaliwatan coil a, médan magnét puteran dihasilkeun.Médan magnét ieu nyababkeun arus eddy dina konduktor, ku kituna ngahasilkeun gaya puteran.Desain ieu ngajadikeun motor induksi idéal pikeun nyetir rupa-rupa alat jeung mesin.

     

    Motor induksi kami ngalaman kadali kualitas anu ketat sareng uji pikeun mastikeun kualitas produk anu stabil sareng dipercaya.Urang ogé nyadiakeun layanan ngaropéa, ngaropéa motor induksi tina spésifikasi béda jeung model nurutkeun pangabutuh customer.

  • Luar rotor motor-W4215

    Luar rotor motor-W4215

    Motor rotor luar mangrupikeun motor listrik anu efisien sareng dipercaya anu seueur dianggo dina produksi industri sareng alat-alat rumah tangga.Prinsip inti na nyaéta nempatkeun rotor di luar motor.Éta ngagunakeun desain rotor luar canggih pikeun ngajantenkeun motor langkung stabil sareng éfisién nalika operasi.Motor rotor luar gaduh struktur kompak sareng kapadetan kakuatan anu luhur, ngamungkinkeun éta nyayogikeun kaluaran kakuatan anu langkung ageung dina rohangan anu terbatas.Dina aplikasi kayaning drones jeung robot, motor rotor luar boga kaunggulan dénsitas kakuatan tinggi, torsi tinggi jeung efisiensi tinggi, jadi pesawat bisa neruskeun ngapung pikeun lila, sarta kinerja robot ogé geus ningkat.

  • Luar rotor motor-W4920A

    Luar rotor motor-W4920A

    Motor brushless rotor luar mangrupikeun jinis aliran axial, magnet permanén sinkron, motor commutation brushless.Utamana diwangun ku rotor luar, stator jero, magnet permanén, komutator éléktronik sareng bagian-bagian sanés, sabab massa rotor luar leutik, momen inersia alit, lajuna luhur, laju réspon gancang, jadi dénsitas kakuatan leuwih ti 25% leuwih luhur batan motor rotor jero.

    Motor rotor luar dipaké dina rupa-rupa aplikasi, kaasup tapi teu diwatesan ku: kandaraan listrik, drones, parabot imah, mesin industri, sarta aerospace.Kapadetan kakuatan anu luhur sareng efisiensi anu luhur ngajantenkeun motor rotor éksternal pilihan kahiji dina seueur widang, nyayogikeun kaluaran listrik anu kuat sareng ngirangan konsumsi énergi.

  • Motor induksi-Y286145

    Motor induksi-Y286145

    Motor induksi mangrupikeun mesin listrik anu kuat sareng efisien anu seueur dianggo dina sababaraha aplikasi industri sareng komérsial.Desain inovatif sarta téhnologi canggih ngajadikeun eta bagian penting tina sagala rupa mesin jeung alat.Fitur canggih sareng desain anu tangguh ngajantenkeun éta aset anu penting pikeun usaha anu hoyong ngaoptimalkeun operasi sareng ngahontal pamakean énergi anu lestari.

     

    Naha dipaké dina manufaktur, HVAC, perlakuan cai atawa énergi renewable, motor induksi nganteurkeun kinerja unggulan jeung reliabilitas, nyieun eta investasi pinter pikeun usaha sakuliah rupa-rupa industri.

  • Luar rotor motor-W6430

    Luar rotor motor-W6430

    Motor rotor luar mangrupikeun motor listrik anu efisien sareng dipercaya anu seueur dianggo dina produksi industri sareng alat-alat rumah tangga.Prinsip inti na nyaéta nempatkeun rotor di luar motor.Éta ngagunakeun desain rotor luar canggih pikeun ngajantenkeun motor langkung stabil sareng éfisién nalika operasi.Motor rotor luar gaduh struktur kompak sareng kapadetan kakuatan anu luhur, ngamungkinkeun éta nyayogikeun kaluaran kakuatan anu langkung ageung dina rohangan anu terbatas.Éta ogé gaduh sora anu rendah, geter anu rendah sareng pamakean énérgi anu rendah, sahingga ngalaksanakeunana saé dina sababaraha skenario aplikasi.

     

    Motor rotor éksternal loba dipaké dina pembangkit listrik angin, sistem AC, mesin industri, kandaraan listrik jeung widang lianna.Kinerja anu épisién sareng dipercaya ngajadikeun éta bagian anu penting pikeun sababaraha alat sareng sistem.

  • W100113A

    W100113A

    Jenis motor DC brushless ieu mangrupikeun efisiensi tinggi, sora rendah, motor pangropéa rendah anu seueur dianggo dina kendaraan listrik industri.Éta ngagunakeun téknologi tanpa sikat canggih pikeun ngaleungitkeun sikat karbon dina motor DC tradisional, ngirangan leungitna énergi sareng gesekan, ku kituna ningkatkeun efisiensi sareng kinerja.motor ieu bisa dikawasa ku controller, nu ngatur speed na steering motor nurutkeun pangabutuh pamaké.Motor ieu ogé nawiskeun réliabilitas anu luhur sareng umur panjang, janten pilihan anu munggaran dina seueur aplikasi.

    Motor brushless ieu dicirikeun ku efisiensi anu luhur, reliabilitas sareng biaya pangropéa anu murah, anu nyumponan sarat anu penting pikeun seuseueurna pangguna pikeun motor tanpa sikat.

  • Blower pemanasan Brushless DC Motor-W8520A

    Blower pemanasan Brushless DC Motor-W8520A

    Motor pemanasan blower mangrupikeun komponén tina sistem pemanasan anu tanggung jawab pikeun nyetir aliran hawa ngalangkungan saluran saluran pikeun nyebarkeun hawa haneut ka rohangan.Ieu ilaharna kapanggih dina furnaces, pompa panas, atawa AC units.The blower pemanasan motor diwangun ku motor, bilah kipas, jeung perumahan.Nalika sistem pemanasan diaktipkeun, motor dimimitian tur spins wilah kipas, nyieun gaya nyeuseup nu draws hawa kana sistem.Hawa teras dipanaskeun ku unsur pamanas atanapi penukar panas sareng didorong kaluar ngalangkungan saluran pikeun ngahaneutkeun daérah anu dipikahoyong.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Outrunner motor-W1750A

    Outrunner motor-W1750A

    Motor outrunner, anu unggul dina aplikasi sapertos sikat huntu listrik, mangrupikeun puncak efisiensi sareng reliabilitas, gaduh desain unik anu nempatkeun rotor di luar awakna, mastikeun operasi lancar sareng maksimalkeun panggunaan énergi.Nawiskeun torsi anu luhur, efisiensi, sareng umur panjang, éta nyayogikeun pangalaman nyikat anu unggul.Pangurangan bisingna, kontrol precision, sareng kelestarian lingkungan langkung nyorot kabébasan sareng dampakna dina sagala rupa industri.

  • Brushless motor-W4249A

    Brushless motor-W4249A

    Motor tanpa sikat ieu idéal pikeun aplikasi lampu panggung.Efisiensi tinggi na ngaminimalkeun konsumsi kakuatan, mastikeun operasi anu diperpanjang salami pagelaran.Tingkat sora anu rendah cocog pikeun lingkungan anu sepi, nyegah gangguan nalika acara.Kalayan desain anu kompak dina panjangna ukur 49mm, éta ngahijikeun lancar kana sagala rupa perlengkapan pencahayaan.Kamampuhan-speed tinggi, kalayan laju dipeunteun tina 2600 RPM sarta laju no-beban 3500 RPM, ngamungkinkeun pikeun pangaluyuan gancang sudut cahaya jeung arah.Modeu drive internal sareng desain inrunner mastikeun operasi anu stabil, ngirangan geter sareng bising pikeun kontrol cahaya anu tepat.

  • Kipas Motor Brushless DC Motor-W7840A

    Kipas Motor Brushless DC Motor-W7840A

    Motor DC Brushless parantos ngarobih industri motor kipas kalayan efisiensi unggul, reliabilitas, sareng kamampuan kontrol.Ku ngaleungitkeun sikat sareng ngalebetkeun sirkuit éléktronik canggih, motor ieu nawiskeun solusi anu langkung ramah lingkungan sareng biaya-éféktif pikeun sababaraha aplikasi kipas.Naha éta kipas siling di rumah tangga atanapi kipas industri di fasilitas manufaktur, motor DC tanpa sikat parantos janten pilihan anu dipikaresep pikeun anu milari kamampuan sareng daya tahan.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Kelor Girang brushed DC motor- D63105

    Kelor Girang brushed DC motor- D63105

    Seeder Motor mangrupikeun motor DC brushed revolusioner anu dirancang pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan industri pertanian.Salaku alat panggerak paling dasar tina planter a, motor muterkeun hiji peran penting dina mastikeun operasi seeding mulus tur efisien.Ku nyetir komponén penting séjén tina planter, kayaning roda na dispenser siki, motor simplifies sakabéh prosés penanaman, ngahemat waktos, usaha jeung sumber daya, sarta jangji baris nyandak operasi penanaman ka tingkat salajengna.

     

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.