Mantap Brushed DC Motor-D64110

Katerangan pondok:

runtuyan D64 Ieu brushed motor DC (Dia. 64mm) mangrupakeun motor kompak ukuran leutik, dirancang kalayan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Motor tiasa dianggo salaku motor kontrol (assembly encoder) sareng motor drive.Éta ogé tiasa dilengkepan kotak gear cacing anu béda sareng kotak gear planet pikeun aplikasi anu béda.

spésifikasi umum

● Rentang tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Kaluaran Daya: 15 ~ 150 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Speed ​​Range: nepi ka 9.000 rpm.

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 40 ° C.

● Kelas Insulasi: Kelas F, Kelas H.

● Bearing Tipe: bantalan bal brand awét.

● bahan aci pilihan: # 45 Steel, Stainless Steel, Cr40.

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk coated, Electroplating, Anodizing.

● Tipe Perumahan: IP67, IP68.

● slot Feature: Standar Lempeng slot- Skewed slot Feature sadia.

● Performance EMC / EMI: lulus sagala EMC na EMI nguji.

● Sertifikasi: CE, CSA, ETL, UL.

Aplikasi

Korsi roda, pompa cai pikeun kolam renang, parabot panyalindungan lingkungan, parabot gym, kipas otomatis, mesin nyulam, mesin welder jeung sajabana.

20220423105652 (5)
20220423105652 (1)
20220423105652 (1)
20220423105652 (2)
20220423105652 (6)

Diménsi

D64110_dr

Parameter

Modél D60/D64
tegangan dipeunteun V dc 12 24 48
laju dipeunteun rpm 2800 2800 2800
torsi dipeunteun mN.m 250 250 250
ayeuna A 9.0 4.5 2.9
Ngamimitian torsi mN.m 1300 1300 1300
Dimimitian ayeuna A 39 19.5 13
Taya speed beban rpm 3500 3500 3500
Taya beban ayeuna A 1.2 0.8 0.5
Demag ayeuna A 60 30 20
Inersia rotor Gcm2 400 400 400
Beurat motor g 1000 1000 1000
Panjang motor mm 95 95 95

Kurva has @90VDC

D64110_cr

FAQ

1. Naon harga anjeun?

Harga kami tunduk kana spésifikasi gumantung kana sarat téknis.Kami bakal nawiskeun tawaran anu jelas ngartos kaayaan kerja anjeun sareng syarat téknis.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Biasana 1000PCS, tapi kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus kalayan jumlah anu langkung alit kalayan biaya anu langkung luhur.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

4. What is the average lead time?

Pikeun conto, waktos kalungguhan sakitar 14 dinten.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

5. Naon rupa métode pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami