Mantap Brushed DC Motor-D68122

Katerangan pondok:

runtuyan D68 Ieu brushed motor DC (Dia. 68mm) bisa dipaké pikeun kaayaan kerja kaku ogé widang precision salaku sumber kakuatan kontrol gerak, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana ngaran badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Biasana motor ukuran leutik tapi kuat ieu dianggo dina korsi roda sareng robotika torowongan, sababaraha palanggan hoyong fitur anu kuat tapi kompak, kami nyarankeun milih magnet anu langkung kuat anu diwangun ku NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) anu ningkatkeun efisiensi dibandingkeun sareng motor anu sanés anu aya di pasar.

spésifikasi umum

● Rentang tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Kaluaran Daya: 15 ~ 200 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Speed ​​Range: nepi ka 9.000 rpm.

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 40 ° C.

● Kelas Insulasi: Kelas F, Kelas H.

● Bearing Tipe: SKF / bantalan NSK.

● bahan aci pilihan: # 45 Steel, Stainless Steel, Cr40.

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk coated, Electroplating, Anodizing.

● Tipe Perumahan: IP68.

● Fitur slot: Skew slot,Slot lempeng.

● Performance EMC / EMI: lulus sagala EMC na EMI nguji.

● RoHS patuh, diwangun ku CE jeung standar UL.

Aplikasi

pompa nyeuseup, OPENERS jandela, pompa diafragma, vakum cleaner, bubu liat, kandaraan listrik, karanjang golf, kerekan, WINCHES, torowongan robot.

korsi roda
alat kakuatan
robotika torowongan
mesin lempar4

Diménsi

D68122A_dr

Parameter

Modél runtuyan D68
tegangan dipeunteun V dc 24 24 162
laju dipeunteun rpm 1600 2400 3700
torsi dipeunteun mN.m 200 240 520
ayeuna A 2.4 3.5 1.8
torsi lapak mN.m 1000 1200 2980
Kios ayeuna A 9.5 14 10
Taya speed beban RPM 2000 3000 4800
Taya beban ayeuna A 0.4 0.5 0.13

Kurva has @ 162VDC

D68122A_cr

Naha Milih Kami

1. ranté suplai sarua jeung pausahaan publik lianna.

2. ranté suplai sarua tapi overheads handap nyadiakeun kaunggulan ongkos éféktif.

3. Tim rékayasa leuwih 15 taun pangalaman padamelan ku pausahaan publik.

4. Turnaround gancang dina 24 jam ku struktur ngatur datar.

5. Leuwih 30% pertumbuhan unggal taun dina 5 taun kaliwat.

Visi Perusahaan:Janten panyadia solusi gerak anu definitif sareng dipercaya global.

misi:Jieun konsumén suksés tur pamaké tungtung delighted.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami