Mantap Brushed DC Motor-D82138

Katerangan pondok:

runtuyan D82 Ieu brushed motor DC (Dia. 82mm) bisa dilarapkeun dina kaayaan kerja kaku.Motorna mangrupikeun motor DC kualitas luhur anu dilengkepan ku magnet permanén anu kuat.Motor gampang dilengkepan kotak gear, rem sareng encoder pikeun nyiptakeun solusi motor anu sampurna.Motor brushed kami kalayan torsi cogging low, dirancang kasar jeung moments low inersia.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Magnét tiasa dianggo NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) atanapi bahan ferrite konvensional.

Motor ogé ngadopsi desain slot skewed anu ningkatkeun pisan sora éléktromagnétik.

Ku ngagunakeun epoxy kabeungkeut, motor bisa dipaké dina kaayaan pisan kasar jeung Geter parna kayaning pompa ventilator ambulan, pompa nyeuseup jeung sajabana Dina widang médis.

spésifikasi umum

● Rentang tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Kaluaran Daya: 50 ~ 300 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Speed ​​Range: 1000rpm nepi ka 9.000rpm.

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 40 ° C.

● Kelas Insulasi: Kelas F, Kelas H.

● Bearing Tipe: bantalan bola, bantalan lebu-buktina.

● bahan aci pilihan: # 45 Steel, Stainless Steel, Cr40.

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk coated, Electroplating, Anodizing.

● Tipe Perumahan: IP67, IP68.

● Fitur slot: Skew slot,Slot lempeng.

● Performance EMC / EMI: lulus sagala EMC na EMI nguji.

● RoHS patuh, CE jeung UL baku.

Aplikasi

COCKPIT GAUGE, INDIKATOR, SATELIT, OPTIK SCANNER GOLF CART, HOIST, WINCHES, GRINDER, SPINDLE, MACHINING MACHINING.

coét
coét2

Diménsi

D82138D_dr

Parameter

Modél D82/D83
tegangan dipeunteun V dc 12 24 48
laju dipeunteun rpm 2580 2580 2580
torsi dipeunteun Nm 1.0 1.0 1.0
ayeuna A 32 16 9.5
Ngamimitian torsi Nm 5.9 5.9 5.9
Dimimitian ayeuna A 175 82 46
Taya speed beban rpm 3100 3100 3100
Taya beban ayeuna A 3 2.5 2.0
Demag ayeuna A 250 160 90
Inersia rotor Gcm2 3000 3000 3000
Beurat motor kg 2.5 2.5 2.5
Panjang motor mm 140 140 140

Kurva has @24VDC

D82138D_cr

FAQ

1. Naon harga anjeun?

Harga kami tunduk kana spésifikasi gumantung kana sarat téknis.Kami bakal nawiskeun tawaran anu jelas ngartos kaayaan kerja anjeun sareng syarat téknis.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Biasana 1000PCS, tapi kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus kalayan jumlah anu langkung alit kalayan biaya anu langkung luhur.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

4. What is the average lead time?

Pikeun conto, waktos kalungguhan sakitar 14 dinten.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

5. Naon rupa métode pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami