Pompa nyeuseup mantap Motor-D4070

Katerangan pondok:

runtuyan D40 Ieu brushed DC motor (Dia. 40mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina pompa nyeuseup médis, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Produk ieu kompak tinggi efisien brushed motor DC, bahan magnét diwangun ku NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) nu greatly ningkatkeun efisiensi dibandingkeun jeung motor lianna sadia di pasar.

Motor ogé ngadopsi desain slot skewed anu ningkatkeun pisan sora éléktromagnétik.

Ku ngagunakeun epoxy kabeungkeut, motor bisa dipaké dina kaayaan pisan kasar jeung Geter parna kayaning pompa ventilator ambulan, pompa nyeuseup jeung sajabana Dina widang médis.

Urang ogé nyadiakeun ladenan pikeun nambahkeun lawon tameng dibungkus motor jeung kapasitor pikeun mastikeun eta minuhan standar luhur kaayaan gawé minuhan sarat EMI jeung EMC.

Éta ogé awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perawatan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam sareng kelas IP68 upami diperyogikeun.

spésifikasi umum

● Rentang tegangan: 12VDC,24VDC,130VDC,162VDC

● Kaluaran Daya: 15 ~ 100 watt

● Tugas: S1, S2

● Speed ​​Range: nepi ka 10.000 rpm

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 40 ° C

● Kelas Insulasi: Kelas B, Kelas F, Kelas H

● Bearing Tipe: bantalan bal brand awét

● bahan aci pilihan: # 45 Steel, Stainless Steel, Cr40

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk coated, Electroplating, Anodizing

● Tipe Perumahan: Air Ventilated, Cai Buktina IP68.

● Fitur slot: Skew slot,Slot lempeng

● Performance EMC / EMI: lulus sagala EMC na EMI nguji.

Aplikasi

POMPA NYEDOT, PEMBUKA JANDELA, POMPA DIAFRAGM, PEMBERSIH VACUUM, PERANGKAP TANAH, KENDARAAN ELEKTRIK, KEROT GOLF, KEREKAN, KEREN

Aplikasi1
Aplikasi2

Diménsi

D40_DWG

Parameter

Modél runtuyan D40
tegangan dipeunteun V dc 12 24 48
laju dipeunteun rpm 3750 3100 3400
torsi dipeunteun mN.m 54 57 57
ayeuna A 2.6 1.2 0.8
Ngamimitian torsi mN.m 320 330 360
Dimimitian ayeuna A 13.2 5.68 3.97
Taya speed beban RPM 4550 3800 3950
Taya beban ayeuna A 0.44 0.18 0.12
De-mag ayeuna A 24 10.5 6.3
Inersia rotor Gcm2 110 110 110
Beurat motor g 490 490 490
Panjang motor mm 80 80 80

Kurva has @12VDC

D4070_cr

FAQ

1. Naon harga anjeun?

Harga kami tunduk kana spésifikasi gumantung kana sarat téknis.Kami bakal nawiskeun tawaran anu jelas ngartos kaayaan kerja anjeun sareng syarat téknis.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Biasana 1000PCS, tapi kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus kalayan jumlah anu langkung alit kalayan biaya anu langkung luhur.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

4. What is the average lead time?

Pikeun conto, waktos kalungguhan sakitar 14 dinten.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

5. Naon rupa métode pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami