head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

W4260A

  • Mantap Brushed DC Motor-W4260A

    Mantap Brushed DC Motor-W4260A

    Motor DC Brushed mangrupikeun motor anu serbaguna sareng efisien anu dirancang pikeun nyumponan kabutuhan seueur industri.Kalayan kinerja anu luar biasa, daya tahan, sareng reliabilitas, motor ieu mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun sagala rupa aplikasi kalebet robotika, sistem otomotif, mesin industri, sareng seueur deui.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.