head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

W4920A

  • Luar rotor motor-W4920A

    Luar rotor motor-W4920A

    Motor brushless rotor luar mangrupikeun jinis aliran axial, magnet permanén sinkron, motor commutation brushless.Utamana diwangun ku rotor luar, stator jero, magnet permanén, komutator éléktronik sareng bagian-bagian sanés, sabab massa rotor luar leutik, momen inersia alit, lajuna luhur, laju réspon gancang, jadi dénsitas kakuatan leuwih ti 25% leuwih luhur batan motor rotor jero.

    Motor rotor luar dipaké dina rupa-rupa aplikasi, kaasup tapi teu diwatesan ku: kandaraan listrik, drones, parabot imah, mesin industri, sarta aerospace.Kapadetan kakuatan anu luhur sareng efisiensi anu luhur ngajantenkeun motor rotor éksternal pilihan kahiji dina seueur widang, nyayogikeun kaluaran listrik anu kuat sareng ngirangan konsumsi énergi.