head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

W6385A

  • Tepat BLDC Motor-W6385A

    Tepat BLDC Motor-W6385A

    Ieu W63 runtuyan brushless DC motor (Dia. 63mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Kacida dinamisna, kamampuan overload sareng kapadetan kakuatan anu luhur, efisiensi langkung ti 90% - ieu mangrupikeun ciri motor BLDC urang.Kami mangrupikeun panyadia solusi utama motor BLDC kalayan kontrol terpadu.Naha salaku versi servo commutated sinusoidal atanapi nganggo antarmuka Ethernet Industri - motor kami nyayogikeun kalenturan pikeun digabungkeun sareng kotak gear, rem atanapi encoder - sadaya kabutuhan anjeun tina hiji sumber.