head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Y286145

  • Motor induksi-Y286145

    Motor induksi-Y286145

    Motor induksi mangrupikeun mesin listrik anu kuat sareng efisien anu seueur dianggo dina sababaraha aplikasi industri sareng komérsial.Desain inovatif sarta téhnologi canggih ngajadikeun eta bagian penting tina sagala rupa mesin jeung alat.Fitur canggih sareng desain anu tangguh ngajantenkeun éta aset anu penting pikeun usaha anu hoyong ngaoptimalkeun operasi sareng ngahontal pamakean énergi anu lestari.

     

    Naha dipaké dina manufaktur, HVAC, perlakuan cai atawa énergi renewable, motor induksi nganteurkeun kinerja unggulan jeung reliabilitas, nyieun eta investasi pinter pikeun usaha sakuliah rupa-rupa industri.