head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Y97125

  • Motor induksi-Y97125

    Motor induksi-Y97125

    Motor induksi mangrupikeun kaajaiban rékayasa anu ngagunakeun prinsip induksi éléktromagnétik pikeun nyayogikeun kinerja anu kuat sareng efisien dina sababaraha aplikasi.Motor serbaguna sareng dipercaya ieu mangrupikeun pondasi mesin industri sareng komérsial modéren sareng nawiskeun seueur kauntungan anu ngajantenkeun éta komponén anu penting dina sistem sareng alat anu teu kaétang.

     

    motor induksi mangrupakeun bukti kapinteran rékayasa, nyadiakeun reliabiliti unparalleled, efisiensi sarta adaptability dina rupa-rupa aplikasi.Naha kakuatan mesin industri, sistem HVAC atanapi fasilitas perawatan cai, komponén penting ieu terus ngajalankeun kamajuan sareng inovasi dina industri anu teu kaétang.