Taros Kami

Retek Motion Co., Limited.

Alamat Pabrik

Bldg 10.199 Jinfeng Rd, Distrik Anyar, Suzhou, 215129, Cina

jam

Senén-Saptu: 9am ka 19pm

Cina

Dongguan Lean Innovation Co., Ltd

Bdg1-501, 1 Jianlang Rd, Tang Xia Town, Dongguan

PH: +86-133-5293-0467

Amérika Sarikat

Leyuran Motor listrik

220 Hensonshire Girang, Mankato, Bungbulang 56001

PH: 1-612-746-7624

Pasar Oversea séjén

Suzhou Retek Electric Technology Co., Ltd

 

Bldg 199, Jinfeng Rd, Kacamatan Anyar, Suzhou

 

PH: +86-130-1379-7383

Surélék:sean@retekmotion.com

 
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami