head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Y124125A

  • Motor induksi-Y124125A-115

    Motor induksi-Y124125A-115

    Motor induksi mangrupikeun jinis motor listrik umum anu ngagunakeun prinsip induksi pikeun ngahasilkeun gaya rotasi.Motor sapertos kitu biasana dianggo dina aplikasi industri sareng komérsial kusabab efisiensi sareng reliabilitas anu luhur.Prinsip gawé motor induksi dumasar kana hukum Faraday ngeunaan induksi éléktromagnétik.Nalika hiji arus listrik ngaliwatan coil a, médan magnét puteran dihasilkeun.Médan magnét ieu nyababkeun arus eddy dina konduktor, ku kituna ngahasilkeun gaya puteran.Desain ieu ngajadikeun motor induksi idéal pikeun nyetir rupa-rupa alat jeung mesin.

     

    Motor induksi kami ngalaman kadali kualitas anu ketat sareng uji pikeun mastikeun kualitas produk anu stabil sareng dipercaya.Urang ogé nyadiakeun layanan ngaropéa, ngaropéa motor induksi tina spésifikasi béda jeung model nurutkeun pangabutuh customer.