head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Motor AC Fase Tunggal

  • Motor induksi-Y97125

    Motor induksi-Y97125

    Motor induksi mangrupikeun kaajaiban rékayasa anu ngagunakeun prinsip induksi éléktromagnétik pikeun nyayogikeun kinerja anu kuat sareng efisien dina sababaraha aplikasi.Motor serbaguna sareng dipercaya ieu mangrupikeun pondasi mesin industri sareng komérsial modéren sareng nawiskeun seueur kauntungan anu ngajantenkeun éta komponén anu penting dina sistem sareng alat anu teu kaétang.

     

    motor induksi mangrupakeun bukti kapinteran rékayasa, nyadiakeun reliabiliti unparalleled, efisiensi sarta adaptability dina rupa-rupa aplikasi.Naha kakuatan mesin industri, sistem HVAC atanapi fasilitas perawatan cai, komponén penting ieu terus ngajalankeun kamajuan sareng inovasi dina industri anu teu kaétang.

  • Motor induksi-Y124125A-115

    Motor induksi-Y124125A-115

    Motor induksi mangrupikeun jinis motor listrik umum anu ngagunakeun prinsip induksi pikeun ngahasilkeun gaya rotasi.Motor sapertos kitu biasana dianggo dina aplikasi industri sareng komérsial kusabab efisiensi sareng reliabilitas anu luhur.Prinsip gawé motor induksi dumasar kana hukum Faraday ngeunaan induksi éléktromagnétik.Nalika hiji arus listrik ngaliwatan coil a, médan magnét puteran dihasilkeun.Médan magnét ieu nyababkeun arus eddy dina konduktor, ku kituna ngahasilkeun gaya puteran.Desain ieu ngajadikeun motor induksi idéal pikeun nyetir rupa-rupa alat jeung mesin.

     

    Motor induksi kami ngalaman kadali kualitas anu ketat sareng uji pikeun mastikeun kualitas produk anu stabil sareng dipercaya.Urang ogé nyadiakeun layanan ngaropéa, ngaropéa motor induksi tina spésifikasi béda jeung model nurutkeun pangabutuh customer.

  • Motor induksi-Y286145

    Motor induksi-Y286145

    Motor induksi mangrupikeun mesin listrik anu kuat sareng efisien anu seueur dianggo dina sababaraha aplikasi industri sareng komérsial.Desain inovatif sarta téhnologi canggih ngajadikeun eta bagian penting tina sagala rupa mesin jeung alat.Fitur canggih sareng desain anu tangguh ngajantenkeun éta aset anu penting pikeun usaha anu hoyong ngaoptimalkeun operasi sareng ngahontal pamakean énergi anu lestari.

     

    Naha dipaké dina manufaktur, HVAC, perlakuan cai atawa énergi renewable, motor induksi nganteurkeun kinerja unggulan jeung reliabilitas, nyieun eta investasi pinter pikeun usaha sakuliah rupa-rupa industri.