head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

D4070

  • Pompa nyeuseup mantap Motor-D4070

    Pompa nyeuseup mantap Motor-D4070

    runtuyan D40 Ieu brushed DC motor (Dia. 40mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina pompa nyeuseup médis, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.