head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Brushless Outrunner Motors

  • Luar rotor motor-W4215

    Luar rotor motor-W4215

    Motor rotor luar mangrupikeun motor listrik anu efisien sareng dipercaya anu seueur dianggo dina produksi industri sareng alat-alat rumah tangga.Prinsip inti na nyaéta nempatkeun rotor di luar motor.Éta ngagunakeun desain rotor luar canggih pikeun ngajantenkeun motor langkung stabil sareng éfisién nalika operasi.Motor rotor luar gaduh struktur kompak sareng kapadetan kakuatan anu luhur, ngamungkinkeun éta nyayogikeun kaluaran kakuatan anu langkung ageung dina rohangan anu terbatas.Dina aplikasi kayaning drones jeung robot, motor rotor luar boga kaunggulan dénsitas kakuatan tinggi, torsi tinggi jeung efisiensi tinggi, jadi pesawat bisa neruskeun ngapung pikeun lila, sarta kinerja robot ogé geus ningkat.

  • Luar rotor motor-W4920A

    Luar rotor motor-W4920A

    Motor brushless rotor luar mangrupikeun jinis aliran axial, magnet permanén sinkron, motor commutation brushless.Utamana diwangun ku rotor luar, stator jero, magnet permanén, komutator éléktronik sareng bagian-bagian sanés, sabab massa rotor luar leutik, momen inersia alit, lajuna luhur, laju réspon gancang, jadi dénsitas kakuatan leuwih ti 25% leuwih luhur batan motor rotor jero.

    Motor rotor luar dipaké dina rupa-rupa aplikasi, kaasup tapi teu diwatesan ku: kandaraan listrik, drones, parabot imah, mesin industri, sarta aerospace.Kapadetan kakuatan anu luhur sareng efisiensi anu luhur ngajantenkeun motor rotor éksternal pilihan kahiji dina seueur widang, nyayogikeun kaluaran listrik anu kuat sareng ngirangan konsumsi énergi.

  • Luar rotor motor-W6430

    Luar rotor motor-W6430

    Motor rotor luar mangrupikeun motor listrik anu efisien sareng dipercaya anu seueur dianggo dina produksi industri sareng alat-alat rumah tangga.Prinsip inti na nyaéta nempatkeun rotor di luar motor.Éta ngagunakeun desain rotor luar canggih pikeun ngajantenkeun motor langkung stabil sareng éfisién nalika operasi.Motor rotor luar gaduh struktur kompak sareng kapadetan kakuatan anu luhur, ngamungkinkeun éta nyayogikeun kaluaran kakuatan anu langkung ageung dina rohangan anu terbatas.Éta ogé gaduh sora anu rendah, geter anu rendah sareng pamakean énérgi anu rendah, sahingga ngalaksanakeunana saé dina sababaraha skenario aplikasi.

     

    Motor rotor éksternal loba dipaké dina pembangkit listrik angin, sistem AC, mesin industri, kandaraan listrik jeung widang lianna.Kinerja anu épisién sareng dipercaya ngajadikeun éta bagian anu penting pikeun sababaraha alat sareng sistem.

  • Outrunner motor-W1750A

    Outrunner motor-W1750A

    Motor outrunner, anu unggul dina aplikasi sapertos sikat huntu listrik, mangrupikeun puncak efisiensi sareng reliabilitas, gaduh desain unik anu nempatkeun rotor di luar awakna, mastikeun operasi lancar sareng maksimalkeun panggunaan énergi.Nawiskeun torsi anu luhur, efisiensi, sareng umur panjang, éta nyayogikeun pangalaman nyikat anu unggul.Pangurangan bisingna, kontrol precision, sareng kelestarian lingkungan langkung nyorot kabébasan sareng dampakna dina sagala rupa industri.