Mantap Brushed DC Motor-D91127

Katerangan pondok:

Motor DC Brushed nawiskeun kaunggulan sapertos biaya-efektivitas, reliabilitas sareng cocog pikeun lingkungan operasi anu ekstrim.Hiji kauntungan tremendous aranjeunna nyadiakeun rasio tinggi maranéhanana torsi-to-inersia.Hal ieu ngajadikeun seueur motor DC anu disikat cocog pikeun aplikasi anu ngabutuhkeun tingkat torsi anu luhur dina kecepatan anu rendah.

runtuyan D92 Ieu brushed motor DC (Dia. 92mm) anu dilarapkeun pikeun kaayaan kerja kaku dina aplikasi komérsial sarta industri kayaning mesin thrower ténis, grinders precision, mesin otomotif tur jsb.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Salaku motor DC brushed efisien tinggi kompak, kami nawiskeun dua versi magnét, magnét dijieunna tina NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) pilihan, éta nyadiakeun torsi langkung mantap dibandingkeun magnet ferrite konvensional.pilihan séjén dijieunna tina ferrite nu ekonomis.

Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah kalayan tugas kerja S1.Fitur muter tungtung aci kedap ngamungkinkeun aplikasi husus na pikeun gerakan axial kedap.aci stainless steel, sarta perlakuan permukaan anodizing bisa ngaropéa dijieun.

spésifikasi umum

● Rentang tegangan: 130VDC, 162VDC.

● Kaluaran Daya: 350 ~ 1000 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Speed ​​Range: 1000rpm ka 9.000rpm.

● Suhu ambient: -20 ° C nepi ka + 40 ° C.

● Kelas Insulasi: Kelas F, Kelas H.

● Bearing Tipe: tugas beurat bantalan bal brand.

● bahan aci pilihan: # 45 Steel, Cr40.

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk coated, Electroplating, Anodizing.

● Tipe Perumahan: Air Ventilated, IP67, IP68.

● slot Feature: slot skew, slot lempeng.

● EMC / EMI Performance: dipasang kalawan kapasitor pikeun mastikeun EMI / EMC conformity.

● RoHS patuh.

● Motor diwangun ku CE jeung standar UL.

Aplikasi

pompa nyeuseup, openers jandela, pompa diafragma, vakum cleaner, bubu liat, kandaraan listrik, gerbong golf, kerekan, WINCHES, GRINDERS precision, mesin otomotif, mesin pangolahan runtah dahareun jeung sajabana.

aplikasi1
aplikasi2

Diménsi

D91127A_dr

Parameter

Modél D89 / D90 / D91
tegangan dipeunteun V dc 12 24 48
laju dipeunteun rpm 3200 3000 3000
torsi dipeunteun Nm 0.5 1.0 1.6
ayeuna A 20 20 14
Taya speed beban rpm 4200 3500 3800
Taya beban ayeuna A 3 2 1
Inersia rotor kgcm2 1.45 2.6 2.6
Beurat motor kg 4 5 15
Panjang motor mm 155 199 199

Kurva has @90VDC

D91127A_cr

FAQ

1. Naon harga anjeun?

Harga kami tunduk kana spésifikasi gumantung kana sarat téknis.Kami bakal nawiskeun tawaran anu jelas ngartos kaayaan kerja anjeun sareng syarat téknis.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Biasana 1000PCS, tapi kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus kalayan jumlah anu langkung alit kalayan biaya anu langkung luhur.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

4. What is the average lead time?

Pikeun conto, waktos kalungguhan sakitar 14 dinten.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

5. Naon rupa métode pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami