head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

D91127

  • Mantap Brushed DC Motor-D91127

    Mantap Brushed DC Motor-D91127

    Motor DC Brushed nawiskeun kaunggulan sapertos biaya-efektivitas, reliabilitas sareng cocog pikeun lingkungan operasi anu ekstrim.Hiji kauntungan tremendous aranjeunna nyadiakeun rasio tinggi maranéhanana torsi-to-inersia.Hal ieu ngajadikeun seueur motor DC anu disikat cocog pikeun aplikasi anu ngabutuhkeun tingkat torsi anu luhur dina kecepatan anu rendah.

    runtuyan D92 Ieu brushed motor DC (Dia. 92mm) anu dilarapkeun pikeun kaayaan kerja kaku dina aplikasi komérsial sarta industri kayaning mesin thrower ténis, grinders precision, mesin otomotif tur jsb.