Mantap Brushed DC Motor-D77120

Katerangan pondok:

runtuyan D77 Ieu brushed motor DC (Dia. 77mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku.Produk Retek ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa motor dc brushed nilai tambah dumasar kana spésifikasi desain anjeun.Motor dc brushed kami parantos diuji dina kaayaan lingkungan industri anu paling parah, ngajantenkeun solusi anu dipercaya, sénsitip sareng saderhana pikeun aplikasi naon waé.

Motor dc kami mangrupikeun solusi anu murah nalika kakuatan AC standar henteu tiasa diaksés atanapi diperyogikeun.Aranjeunna gaduh rotor éléktromagnétik sareng stator kalayan magnet permanén.Kasaluyuan industri-lega tina hiji Retek brushed dc motor ngajadikeun integrasi kana aplikasi Anjeun effortless.Anjeun tiasa milih salah sahiji pilihan standar kami atanapi konsultasi sareng insinyur aplikasi pikeun solusi anu langkung spésifik.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

-Pamilihan Magnét: Ferrite, NdFBe.

-Pamilihan Kandel Lamination: 0.5mm, 1mm.

-Slot Fitur: slot lempeng, slot skewed.

Fitur konci di luhur bakal mangaruhan efisiensi motor sareng kinerja EMI, urang tiasa ngadamel khusus dumasar kana aplikasi sareng kaayaan kerja anjeun.

spésifikasi umum

● Rentang tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Kaluaran Daya: 45 ~ 250 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Speed ​​Range: nepi ka 9.000 rpm.

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 40 ° C.

● Kelas Insulasi: Kelas B, Kelas F, Kelas H.

● Bearing Tipe: bantalan bal brand awét.

● bahan aci pilihan: # 45 Steel, Stainless Steel, Cr40.

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk coated, Electroplating, Anodizing.

● Tipe Perumahan: Air Ventilated, Cai Buktina IP68.

● Performance EMC / EMI: lulus sagala EMC na EMI nguji.

● Sertifikasi: CE, ETL, CAS, UL.

Aplikasi

Téknik Médis, AUTOMATISASI, OTOMATIS BANGUNAN, MOTIF PERTANIAN.

és auger
meja ngangkat
panto mobil
pager mobil1
pager mobil

Diménsi

D77120_dr

Parameter

Modél D76/77
tegangan dipeunteun V dc 12 24 48
laju dipeunteun rpm 3400 4000 4000
torsi dipeunteun mN.m 150 400 700
ayeuna A 6.0 8.5 11
Taya speed beban rpm 4000 4500 4500
Taya beban ayeuna A 1.2 1.0 0.4
Panjang motor mm 90 110 120

Kurva has @ 130VDC

D77120_cr

FAQ

1. Naon harga anjeun?

Harga kami tunduk kana spésifikasi gumantung kana sarat téknis.Kami bakal nawiskeun tawaran anu jelas ngartos kaayaan kerja anjeun sareng syarat téknis.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Biasana 1000PCS, tapi kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus kalayan jumlah anu langkung alit kalayan biaya anu langkung luhur.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

4. What is the average lead time?

Pikeun conto, waktos kalungguhan sakitar 14 dinten.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

5. Naon rupa métode pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami