head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

W4249A

  • Brushless motor-W4249A

    Brushless motor-W4249A

    Motor tanpa sikat ieu idéal pikeun aplikasi lampu panggung.Efisiensi tinggi na ngaminimalkeun konsumsi kakuatan, mastikeun operasi anu diperpanjang salami pagelaran.Tingkat sora anu rendah cocog pikeun lingkungan anu sepi, nyegah gangguan nalika acara.Kalayan desain anu kompak dina panjangna ukur 49mm, éta ngahijikeun lancar kana sagala rupa perlengkapan pencahayaan.Kamampuhan-speed tinggi, kalayan laju dipeunteun tina 2600 RPM sarta laju no-beban 3500 RPM, ngamungkinkeun pikeun pangaluyuan gancang sudut cahaya jeung arah.Modeu drive internal sareng desain inrunner mastikeun operasi anu stabil, ngirangan geter sareng bising pikeun kontrol cahaya anu tepat.