head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

W1750A

  • Outrunner motor-W1750A

    Outrunner motor-W1750A

    Motor outrunner, anu unggul dina aplikasi sapertos sikat huntu listrik, mangrupikeun puncak efisiensi sareng reliabilitas, gaduh desain unik anu nempatkeun rotor di luar awakna, mastikeun operasi lancar sareng maksimalkeun panggunaan énergi.Nawiskeun torsi anu luhur, efisiensi, sareng umur panjang, éta nyayogikeun pangalaman nyikat anu unggul.Pangurangan bisingna, kontrol precision, sareng kelestarian lingkungan langkung nyorot kabébasan sareng dampakna dina sagala rupa industri.