DIPILIH

MESIN

Pompa nyeuseup mantap Motor-D4070

runtuyan D40 Ieu brushed DC motor (Dia. 40mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina pompa nyeuseup médis, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

runtuyan D40 Ieu brushed DC motor (Dia. 40mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina pompa nyeuseup médis, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

Retek Motion Co., Limited.

SARENG ANJEUN SAGALA LENGKAH.

Solusi total kami mangrupikeun kombinasi inovasi sareng gawé bareng anu caket sareng para palanggan sareng supplier.

Tentang Kami

Retek

Retek nawiskeun garis lengkep solusi téknologi canggih.Insinyur kami ditugaskeun pikeun museurkeun usahana pikeun ngembangkeun sababaraha jinis motor listrik anu efisien énergi sareng komponén gerak.Aplikasi gerak anyar ogé terus dikembangkeun babarengan sareng para nasabah pikeun mastikeun kasaluyuan sampurna sareng produkna.

  • asd (1)
  • 未标题-2
  • 未标题-3
  • 未标题-4
  • 未标题-1

panganyarna

WARTA

  • Klién Amérika Michael Nganjang ka Retek: Wilujeng sumping

    Tanggal 14 Mei 2024, perusahaan Retek ngabagéakeun klien penting sareng réréncangan anu dipikacinta — Michael .Sean, CEO Retek, ngabagéakeun Michael, pelanggan Amérika, sareng nunjukkeun anjeunna di sekitar pabrik.Di ruang konperénsi, Sean nyayogikeun Michael gambaran lengkep ngeunaan Re ...

  • konsumén India nganjang RETEK

    Dina 7 Méi 2024, konsumén India ngadatangan RETEK pikeun ngabahas gawé babarengan.Di antara nu datang nya éta Pak Santosh jeung Pak Sandeep, anu geus sababaraha kali gawé bareng jeung RETEK.Sean, wawakil RETEK, meticulously ngenalkeun produk motor ka konsumén di con ...

  • Survey pasar Kazakhstan ngeunaan paméran suku cadang mobil

    Perusahaan kami nembé ngumbara ka Kazakhstan pikeun pamekaran pasar sareng milu dina paméran suku cadang mobil.Dina paméran, urang ngalaksanakeun panalungtikan anu jero ngeunaan pasar peralatan listrik.Salaku pasar otomotif anu muncul di Kazakhstan, paménta pikeun e ...

  • Retek ngahaturkeun wilujeng sumping dinten Buruh

    Poé Buruh mangrupikeun waktos pikeun bersantai sareng ngecas.Ieu mangrupikeun dinten pikeun ngagungkeun prestasi pagawé sareng kontribusina pikeun masarakat.Naha anjeun ngaraosan liburan, nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réréncangan, atanapi ngan ukur hoyong santai.Retek ngabagéakeun liburan anjeun!Kami ngarepkeun t...

  • Permanén Magnet Synchronous Motor

    Kami resep ngenalkeun ka anjeun produk panganyarna perusahaan kami - motor sinkron magnet permanen.Motor sinkron magnet permanén nyaéta efisiensi tinggi, naékna suhu rendah, motor leungitna rendah kalayan struktur anu sederhana sareng ukuran kompak. Prinsip kerja perman ...