Torsi Tinggi Automotive Electric BLDC Motor-W6045

Katerangan pondok:

Dina jaman modern alat-alat listrik sareng gadget, éta henteu heran yén motor tanpa sikat janten langkung umum dina produk dina kahirupan urang sapopoé.Sanajan motor brushless ieu nimukeun dina pertengahan abad ka-19, teu nepi ka 1962 eta janten giat komersil.

Ieu runtuyan W60 brushless DC motor (Dia. 60mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial application.Specially dimekarkeun pikeun parabot kakuatan sarta parabot ngebon kalawan revolusi speed tinggi na efisiensi tinggi ku fitur ci.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Ieu efisien tinggi brushless DC motor, magnet dijieun ku NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) jeung standar tumpukan lamination.Comparing tinggi mun brushed motor dc, éta boga fitur hébat saperti di handap ieu:

● Pangropéa Handap:Brushes ahirna ngagem handap alatan gesekan, hasilna sparking, inefficiency sarta pamustunganana motor non-fungsi.
● Kurang Panas: Salaku tambahan, énergi anu leungit tina gesekan dileungitkeun, sareng panas anu dibangkitkeun gesekan henteu janten perhatian.
● torek: motor Brushless bisa beroperasi kalawan magnet leutik.
● Leuwih kompak: alatan efisiensi tinggi, ukuranana leuwih leutik ogé.

spésifikasi umum

● Pilihan Tegangan: 12VDC, 24VDC, 36VDC, 48VDC, 230VAC

● Kaluaran Power: 15 ~ 1000 watt.

● Siklus tugas: S1, S2.

● Rentang Speed: nepi ka 100.000 rpm.

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 60 ° C.

●Kelas Insulasi: Kelas F, Kelas H.

●Bearing Tipe: bantalan bola.

●Bahan aci: #45 Steel, Stainless Steel, Cr40.

Aplikasi

GRINDER DAGING, MIXER, BENDER, CHAINSAW, POWER WRENCH, LAWN MOWER, JUUT TRIMMERS AND SHREDDERS AND Jsb.

微信图片_20230503143454
微信图片_20230503143503
aplikasi1
aplikasi2
aplikasi

Diménsi

W6045_dr

Kurva has @ 25.2VDC

W6045-kurva

FAQ

1. Naon harga anjeun?

Harga kami tunduk kana spésifikasi gumantung kana sarat téknis.Kami bakal nawiskeun tawaran anu jelas ngartos kaayaan kerja anjeun sareng syarat téknis.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Biasana 1000PCS, tapi kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus kalayan jumlah anu langkung alit kalayan biaya anu langkung luhur.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

4. What is the average lead time?

Pikeun conto, waktos kalungguhan sakitar 14 dinten.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

5. Naon rupa métode pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami