Struktur ketat Compact Automotive BLDC Motor-W3085

Katerangan pondok:

Ieu W30 runtuyan brushless DC motor (Dia. 30mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perawatan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 20000 jam.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

● hirup leuwih panjang batan motor commutated ti pabrik séjén

● torsi detent low

● efisiensi High

● akselerasi dinamis High

● ciri pangaturan Alus

● Pangropéa-gratis

● Desain mantap

● momen Low inersia

● kapasitas overload waktos pondok pisan tinggi tina motor

● panyalindungan Surface

● Radiasi gangguan minimum, suprési gangguan pilihan

● kualitas luhur alatan garis produksi pinuh otomatis

spésifikasi umum

● Range tegangan: 12VDC, 24VDC.

● Kaluaran Daya: 15 ~ 50 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Speed ​​Range: nepi ka 9.000 rpm.

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 40 ° C.

● Kelas Insulasi: Kelas B, Kelas F.

● Bearing Tipe: bantalan bal brand awét.

● bahan aci pilihan: # 45 Steel, Stainless Steel, Cr40.

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk coated, Electroplating.

● Tipe perumahan: hawa ventilated.

● Performance EMC / EMI: lulus sagala EMC na EMI nguji.

Aplikasi

Pompa nyeuseup, RUDDER CONTROL, helikopter, SPEEDBOAT jeung sajabana.

aplikasi1
aplikasi2

Diménsi

W3085_dr

Kurva has @12VDC

W3085_cr

FAQ

1. Naon harga anjeun?

Harga kami tunduk kana spésifikasi gumantung kana sarat téknis.Kami bakal nawiskeun tawaran anu jelas ngartos kaayaan kerja anjeun sareng syarat téknis.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Biasana 1000PCS, tapi kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus kalayan jumlah anu langkung alit kalayan biaya anu langkung luhur.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

4. What is the average lead time?

Pikeun conto, waktos kalungguhan sakitar 14 dinten.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 30 ~ 45 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

5. Naon rupa métode pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami