Ngundeur

Brushed DC Motor

The Brushed DC Motor, stalwart lila-ngadeg dina widang sistem electromechanical, terus maénkeun peran pivotal dina sagala rupa industri sanajan mecenghulna téknologi anyar.Kesederhanaan, reliabilitas, sareng betah dikontrol parantos janten poko dina seueur aplikasi, mimitian ti cocooan sareng alat-alat alit dugi ka mesin industri anu langkung ageung.

BLDC Motor-Batin rotor

Rotor motor-batin tanpa sikat mangrupikeun téknologi canggih anu ngarévolusi industri motor.Beda sareng motor sikat tradisional, desain tanpa sikat ngaleungitkeun kabutuhan sikat, sacara signifikan ningkatkeun efisiensi sareng daya tahan.Konfigurasi rotor jero satuluyna nambahan kana kaunggulan kinerja na, sahingga hiji pilihan pisan ditéang-sanggeus pikeun sagala rupa aplikasi.

Brushless Motor-Outrunner rotor

Brushless Motor-Outrunner Rotor, salaku komponén inti canggih tina parabot kakuatan, kinerja alus teuing, efisiensi tinggi na ciri hemat energi geus loba dipaké dina industri modern.Dina UAV, kandaraan modél listrik, kapal listrik jeung widang séjénna, motor rotor luar brushless ieu geus meunang ni'mat loba pamaké kalawan kinerja beredar na.

Kipas Motor

Fan Motor, salaku komponén integral tina sagala rupa sistem cooling sareng ventilasi, maénkeun peran pivotal dina ngajaga hawa sareng aliran hawa dina kisaran anu dipikahoyong.Operasi efisien na ensures fungsi lemes tina panerapan sarta parabot, ti fans rumah tangga ka sistem cooling industri.

Motor induksi

Motor induksi, ogé katelah motor asynchronous, mangrupikeun jinis motor AC anu ngagunakeun prinsip induksi éléktromagnétik pikeun ngarobih énergi listrik janten énergi mékanis.Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa aplikasi industri jeung domestik alatan kesederhanaan anak, reliabilitas, jeung ongkos-éféktivitas.

Kawat Abah

Abah kawat mangrupikeun komponén anu penting dina sababaraha industri, khususna dina séktor otomotif sareng éléktronika.Éta diwangun ku sakumpulan kawat sareng kabel, sering ditutupan dina sarung pelindung, dirancang pikeun ngirimkeun sinyal listrik atanapi kakuatan sacara éfisién sareng aman.Abah-abah ieu didamel sacara saksama pikeun nyumponan sarat khusus, mastikeun kinerja anu dipercaya sareng daya tahan dina kaayaan anu rupa-rupa.

Maot-Casting sarta bagian CNC

Die-casting jeung bagian CNC geus lila staples dina industri manufaktur, unggal maturan kaunggulan unik pikeun sauntuyan aplikasi.Die-casting, prosés anu ngalibatkeun tuang logam cair kana kapang dina tekenan anu luhur, kasohor ku kamampuanana pikeun ngahasilkeun bentuk anu rumit sareng kompleks kalayan tingkat akurasi anu luhur.Prosés ieu utamana cocog pikeun nyieun bagian kalawan tembok ipis jeung rinci intricate, kayaning komponén otomotif, houseware, komo perhiasan.

Di sisi séjén, bagian CNC, nu dijieun maké mesin Komputer Numerical Control, unggul dina precision jeung kustomisasi.Mesin CNC ngamungkinkeun pikeun nyiptakeun bagian-bagian kalayan géométri rumit sareng kasabaran anu ketat, janten pilihan idéal pikeun aplikasi precision tinggi sapertos komponén aerospace, alat médis, sareng bagian éléktronik.