head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Gear Motors

  • Jandéla Opener Brushless DC Motor-W8090A

    Jandéla Opener Brushless DC Motor-W8090A

    Motor tanpa sikat dipikanyaho pikeun efisiensi anu luhur, operasi sepi, sareng umur jasa anu panjang.Motor ieu diwangun ku kotak gear cacing turbo anu kalebet gear perunggu, ngajantenkeun tahan sareng awét.Kombinasi ieu motor tanpa sikat sareng kotak gear cacing turbo mastikeun operasi anu lancar sareng efisien, tanpa peryogi pangropéa biasa.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Mantap Brushed DC Motor-W4260A

    Mantap Brushed DC Motor-W4260A

    Motor DC Brushed mangrupikeun motor anu serbaguna sareng efisien anu dirancang pikeun nyumponan kabutuhan seueur industri.Kalayan kinerja anu luar biasa, daya tahan, sareng reliabilitas, motor ieu mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun sagala rupa aplikasi kalebet robotika, sistem otomotif, mesin industri, sareng seueur deui.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Mantap Brushless DC Motor–W3650A

    Mantap Brushless DC Motor–W3650A

    Seri W36 ieu brushed motor DC dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina robot cleaner, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana merek badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Tepat BLDC Motor-W3650PLG3637

    Tepat BLDC Motor-W3650PLG3637

    Ieu W36 runtuyan brushless DC motor (Dia. 36mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perawatan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 20000 jam.

  • Printer Inkjet Kualitas Luhur BLDC Motor-W2838PLG2831

    Printer Inkjet Kualitas Luhur BLDC Motor-W2838PLG2831

    Ieu W28 runtuyan brushless DC motor (Dia. 28mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina kontrol otomotif tur pamakéan komérsial aplikasi.

    Motor ukuran ieu populer pisan sareng ramah pikeun pangguna pikeun ékonomi relatif sareng kompak dibandingkeun sareng motor brushless ukuran ageung sareng motor brushed, anu nganggo aci stainless steel sareng syarat sarat umur 20000 jam.

  • Calakan mantap BLDC Motor-W4260PLG4240

    Calakan mantap BLDC Motor-W4260PLG4240

    Seri W42 motor DC brushless ieu nerapkeun kaayaan kerja anu kaku dina kontrol otomotif sareng aplikasi panggunaan komérsial.Fitur kompak seueur dianggo dina widang otomotif.

  • Kuat Yacht Motor-D68160WGR30

    Kuat Yacht Motor-D68160WGR30

    Diaméter awak motor 68mm dilengkepan kotak gear planét pikeun ngahasilkeun torsi anu kuat, tiasa dianggo dina seueur widang sapertos yacht, openers panto, welders industri sareng saterasna.

    Dina kaayaan kerja anu parah, éta ogé tiasa dianggo salaku sumber kakuatan angkat anu kami nyayogikeun pikeun parahu laju.

    Éta ogé awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perawatan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Sinkron Motor -SM5037

    Sinkron Motor -SM5037

    Ieu Sinkron LeutikMotordisadiakeun ku stator pungkal tatu sabudeureun inti stator, nu mibanda reliabiliti tinggi, efisiensi tinggi na terus bisa jalan.Hal ieu loba dipaké dina industri automation, logistik, garis assembly jeung sajabana

  • Sinkron Motor -SM6068

    Sinkron Motor -SM6068

    Ieu Sinkron leutikMotordisadiakeun ku stator pungkal tatu sabudeureun inti stator, nu mibanda reliabiliti tinggi, efisiensi tinggi na terus bisa jalan.Hal ieu loba dipaké dina industri automation, logistik, garis assembly jeung sajabana

  • Pompa nyeuseup mantap Motor-D64110WG180

    Pompa nyeuseup mantap Motor-D64110WG180

    Diaméter awak motor 64mm dilengkepan kotak gear planét pikeun ngahasilkeun torsi anu kuat, tiasa dianggo dina seueur widang sapertos pambuka panto, tukang las industri sareng saterasna.

    Dina kaayaan kerja anu parah, éta ogé tiasa dianggo salaku sumber kakuatan angkat anu kami nyayogikeun pikeun parahu laju.

    Éta ogé awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perawatan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.

  • Fase Tunggal Induksi Gear Motor-SP90G90R180

    Fase Tunggal Induksi Gear Motor-SP90G90R180

    Motor gear DC, dumasar kana motor DC biasa, ditambah kotak pangurangan gear anu ngadukung.Fungsi reducer gear nyaéta nyayogikeun laju anu langkung handap sareng torsi anu langkung ageung.Dina waktos anu sami, babandingan pangurangan anu béda tina kotak gear tiasa nyayogikeun kecepatan sareng momen anu béda.Ieu greatly ngaronjatkeun laju utilization motor DC dina industri automation.Motor réduksi ngarujuk kana integrasi réduksi sareng motor (motor).Awak terpadu jenis ieu ogé tiasa disebut motor gear atanapi motor gear.Biasana, éta disayogikeun dina set lengkep saatos assembly terpadu ku produsén reducer profésional.Motor réduksi seueur dianggo dina industri baja, industri mesin sareng saterasna.Kauntungannana ngagunakeun motor réduksi nyaéta pikeun nyederhanakeun desain sareng ngahémat rohangan.

  • Fase Tunggal Induksi Gear Motor-SP90G90R15

    Fase Tunggal Induksi Gear Motor-SP90G90R15

    Motor gear DC, dumasar kana motor DC biasa, ditambah kotak pangurangan gear anu ngadukung.Fungsi reducer gear nyaéta nyayogikeun laju anu langkung handap sareng torsi anu langkung ageung.Dina waktos anu sami, babandingan pangurangan anu béda tina kotak gear tiasa nyayogikeun kecepatan sareng momen anu béda.Ieu greatly ngaronjatkeun laju utilization motor DC dina industri automation.Motor réduksi ngarujuk kana integrasi réduksi sareng motor (motor).Awak terpadu jenis ieu ogé tiasa disebut motor gear atanapi motor gear.Biasana, éta disayogikeun dina set lengkep saatos assembly terpadu ku produsén reducer profésional.Motor réduksi seueur dianggo dina industri baja, industri mesin sareng saterasna.Kauntungannana ngagunakeun motor réduksi nyaéta pikeun nyederhanakeun desain sareng ngahémat rohangan.