head_spanduk
Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

W8090A

  • Jandéla Opener Brushless DC Motor-W8090A

    Jandéla Opener Brushless DC Motor-W8090A

    Motor tanpa sikat dipikanyaho pikeun efisiensi anu luhur, operasi sepi, sareng umur jasa anu panjang.Motor ieu diwangun ku kotak gear cacing turbo anu kalebet gear perunggu, ngajantenkeun tahan sareng awét.Kombinasi ieu motor tanpa sikat sareng kotak gear cacing turbo mastikeun operasi anu lancar sareng efisien, tanpa peryogi pangropéa biasa.

    Éta awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perlakuan permukaan anodizing kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.