Dipercaya Automotive DC Motor-D5268

Katerangan pondok:

runtuyan D52 Ieu brushed motor DC (Dia. 52mm) dilarapkeun kaayaan kerja kaku dina alat pinter jeung mesin finansial, kalawan kualitas sarimbag ngabandingkeun kana ngaran badag lianna tapi ongkos-éféktif pikeun dollar nyimpen.

Éta dipercaya pikeun kaayaan kerja anu tepat sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng permukaan palapis bubuk hideung kalayan syarat syarat umur panjang 1000 jam.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Produk ieu kompak tinggi efisien brushed motor DC, kami nawiskeun dua pilihan magnet: Ferrite na NdFeB.Upami milih magnet anu dilakukeun ku NdFeB (Neodymium Ferrum Boron), éta bakal nyayogikeun kakuatan anu langkung kuat tibatan motor anu sanés anu aya di pasar.

Rotor ngabogaan fitur slot skewed nu greatly ngaronjatkeun noise éléktromagnétik.

Ku ngagunakeun epoxy kabeungkeut, motor bisa dipaké dina kaayaan pisan kasar jeung Geter parna kawas pompa nyeuseup jeung sajabana dina widang médis.

Pikeun lulus uji EMI sareng EMC, nambihan kapasitor ogé mangrupikeun pilihan anu saé upami diperyogikeun.

Éta ogé awét pikeun kaayaan kerja geter anu parah sareng tugas kerja S1, aci stainless steel, sareng perawatan permukaan palapis bubuk kalayan syarat umur panjang 1000 jam sareng kelas IP68 upami diperyogikeun ku segel aci-buktina cai.

spésifikasi umum

● Rentang tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Kaluaran Daya: 15 ~ 100 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Speed ​​Range: nepi ka 10.000 rpm.

● Suhu operasional: -20 ° C nepi ka + 40 ° C.

● Kelas Insulasi: Kelas F, Kelas H.

● Bearing Tipe: ball bearing, leungeun baju bearing.

● bahan aci pilihan: # 45 Steel, Stainless Steel, Cr40.

● perlakuan permukaan perumahan pilihan: Bubuk palapis, Electroplating, Anodizing.

● Tipe Perumahan: IP67, IP68.

● slot Feature: slot skew, slot lempeng.

● Performance EMC / EMI: Minuhan EMC jeung Standar EMI.

● RoHS patuh.

Aplikasi

Pompa nyeuseup, OPENERS Jandela, Pompa diafragma, vakum cleaner, bubu liat, kandaraan listrik, gorobag golf, kerekan, WINCHES, ranjang dental.

aplikasi2.webp
aplikasi3
Aplikasi1
aplikasi4

Diménsi

D5268_dr

Parameter

Modél runtuyan D40
tegangan dipeunteun V dc 12 24 48
laju dipeunteun rpm 3750 3100 3400
torsi dipeunteun mN.m 54 57 57
ayeuna A 2.6 1.2 0.8
Ngamimitian torsi mN.m 320 330 360
Dimimitian ayeuna A 13.2 5.68 3.97
Taya speed beban RPM 4550 3800 3950
Taya beban ayeuna A 0.44 0.18 0.12
De-mag ayeuna A 24 10.5 6.3
Inersia rotor Gcm2 110 110 110
Beurat motor g 490 490 490
Panjang motor mm 80 80 80

Kurva has @24VDC

D5268_cr

Profil Perusahaan

Beda sareng panyadia motor sanés, sistem rékayasa Retek nyegah penjualan motor sareng komponen kami ku katalog sabab unggal modél disaluyukeun pikeun konsumén urang.Konsumén yakin yén unggal komponén anu ditampi ti Retek dirarancang kalayan spésifikasi anu pasti.Solusi total kami mangrupikeun kombinasi inovasi sareng gawé bareng anu caket sareng para palanggan sareng supplier.

Usaha Retek diwangun ku tilu platform: Motor, Die-Casting sareng manufaktur CNC sareng kawat harne sareng tilu situs manufaktur.Motor Retek disayogikeun pikeun kipas padumukan, ventilasi, kapal, pesawat udara, fasilitas médis, fasilitas laboratorium, treuk sareng mesin otomotif sanés.Retek kawat abah dilarapkeun pikeun fasilitas médis, mobil, jeung parabot rumah tangga.

Wilujeng sumping di kirimkeun kami RFQ pikeun cutatan, éta dipercaya anjeun bakal manggihan pangalusna produk ongkos-éféktif jeung jasa didieu di Retek!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami