Klién Amérika Michael nganjang ka Retek: Wilujeng sumping

Tanggal 14 Mei 2024, perusahaan Retek ngabagéakeun klien penting sareng réréncangan anu dipikacinta — Michael .Sean, CEO Retek, ngabagéakeun Michael, pelanggan Amérika, sareng nunjukkeun anjeunna di sekitar pabrik.

asd (1)

Di ruang konperénsi, Sean nyayogikeun Michael gambaran lengkep ngeunaan sajarah sareng produk motor Retek.Sean ngabagi perjalanan pangembangan perusahaan sareng pangalaman industri.Michael dikedalkeun minat sarta ngaapresiasi fokus Retek kana kualitas produk jeung kabutuhan customer.Sean lajeng mingpin Michael dina tur di lantai pabrik, ngajelaskeun prosés manufaktur motor di unggal tahap.

asd (2)

Retek bakal émut waktos anu saé ieu sareng Micheael sareng ngarepkeun teras damel sareng perusahaan sareng tim na.

asd (3)


waktos pos: May-24-2024